SEE event zaterdag 23 november!

Lieve See klanten, Graag willen wij je uitnodigen voor ons spectaculaire event in samenwerking met ons prachtige merk Herzen bij SEE in Bilthoven. Jullie zijn van harte welkom op zaterdag 23 november tussen 10:00 - 17:00 uur. Kom de collectie van Herzen bekijken en passen in deze luxe bus (zie foto's). Ook geven wij speciaal op deze dag korting van maar liefst 30% op de geselecteerde items van alle merken. Geniet van een heerlijk glaasje prosecco met een lekker hapje! Tot slot hebben wij ook mooie goodies klaar staan met items van o.a merken als : Herzen, Kudibal, Smaak en Xandres. Wij zien je graag zaterdag 23 november! See you soon! -X- Els

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017-2020 by ME The Agency