SEE x Stroke Amsterdam on tour to India!

Eens in de zoveel tijd steken wij, goede vriend en eigenaar van Stroke Amsterdam, Berry & ik onze koppen samen en gaan we op inspiratiereis. Berry voor verdere ontwikkeling van SEE's best verkochte merk Stroke Amsterdam, ik voor inspiratie voor de toekomstige inkopen van onze collecties.

Zo hebben we samen de krochten van New York, Istanbul, Parijs en India ontdekt; van grote merken en ketens, tot kleine vintage stores en boetieks. Op een of andere manier ademen grote steden op hun eigen manier fashion; de veelzijdigheid van zo'n melting pot kan soms inzichten geven die ik in het fijne Nederland niet zou oppikken.

Recentelijk hebben we samen de halve wereld rondgevlogen om richting het kleurrijke India te gaan; zowel Mumbai en Bombay zijn aangedaan. Hoewel dit prachtige land van rijk en arm voor vele kan zorgen voor een minor "cultuur shock", brengt het ons wederom een onvergetelijke ervaring. We bezochten de grote kleurrijke steden en buitenwijken waar o.a. de sjaals van Stoke geproduceerd worden. Zie hier een kleine selectie foto's om je mee te nemen in onze reis!

X Els

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017-2020 by ME The Agency