Els van Marwijk

October 4, 2019

 

Els van Marwijk is eigenaresse van SEE Fashion in Bilthoven. Dit jaar bestaat SEE Fashion 12 jaar en dat is natuurlijk een feest waard. Els en haar team weten precies wat de doelgroep van SEE Fashion nodig heeft en weet hen in haar mooie en stijlvolle winkel dan ook te onthaasten. Het is inspirerend om met Els te praten over retail en alles wat haar winkel smaakvol maakt. Als we het over goed werkgeverschap hebben, geeft Els aan dat ze haar personeel inzet op hun eigen kracht. Hierdoor kunnen ze zich ontwikkelen en excelleren in dat waar ze goed in zijn. Op deze manier heeft ze een zeer geïnspireerd team dat hart voor de zaak heeft.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

October 11, 2019

October 4, 2019

July 14, 2018

Please reload

TAGS

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2017-2019 by ME Brands Events